• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 16 листопада 2016 р. відбулося районне-методичне об`єднання вихователів в духовно-культурному центрі "Стара школа" в селі Тарасівка.

16 листопада 2016 р. відбулося районне-методичне об`єднання вихователів в духовно-культурному центрі "Стара школа" в селі Тарасівка.

2016-11-16

"Патріотизм - це... осягнення святині - Батьківщини - не тільки розумом, а й перед усім серцем... Патріотиззм починається з любові до людини..." В.О. Сухомлинський.

16 листопада 2016 р. відбулося районне-методичне об`єднання вихователів середніх і старших груп в духовно-культурному центрі "Стара школа" в селі Тарасівка. Де слухачами були 28 вихователів з інших закладів району.

Ознайомлення з рідним краєм - один із засобів патріотичного виховання дітей дошкільного віку.
Успішний розвиток дошкільнят при ознайомлегнні з рідним містом можливий лише за умови їх активної взаємодії з оточуючим світом емоційно-практичним шляхом, тобто через гру, предметну діяльність, спілкування, працю, навчання, різні види діяльності, властиві дошкільному віку.

Необхадно зазначити, що морально-патріотичне виховання дошкільнят на краєзнавчому матеріалі грунтується на засадах:

- формування особистісного ставлення до фактів, подій, явищ у житті міста та села, створення умов для активного залучення дітей до соціальної дійсності, підвищення особистісної значущості для них того, що відбувається навкруги.

- здійстення діяльнісного підходу до залучення дітей до історії, культури, природи рідного міста

- залучення дітей до участі в міських та сільських святах з тим, щоб вони могли долучитися до атмосфери загальної радості та піднесеного настрою.

З особливою цікавістю про роботу центру розповіла Валентина Борисівна Сизон. В її емоційній промові прозвучали заклики з самого ранього дитинства прививати у дітей патріотизм та любов до свого села. Прозвучали старовинні, автентичні та сучасні пісні у виконанні хору "Хуторок". Голова тарасівської селищної ради Володимир Григорович Сизон виконав авторські пісні. З особливою урочистістю були вручені "книги пам`яті" про загиблих односельчан в Великій Вітчизняній Війні.

/Files/images/IMG_5363.jpg/Files/images/IMG_5366.jpg/Files/images/IMG_5367.jpg/Files/images/IMG_5368.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 10